Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rekord vagy nem rekord??? (Katt ide!)

2008.10.02

 

Rekord vagy nem rekord??? Sajnos ez lett a kérdés... 

Az alaposságunkat és a szervezőképességünket sokan ismerik,így talán az nem kérdéses,hogy minden tőlünk telhetőt megtettünk a sikerért.

A lényeg,hogy számos e-mailen váltott levél és több telefonhívás után is hiányosan tájékoztatott több fontos kérdésben az illetékes,de ez csak utólag derült ki,amikor már regisztráltatni szerettük volna "kicsiny kis rekordunkat".
Akkor kaptam a meglepő választ: már van hangszeres tömegszerűségi magyar rekord és egyébként sincsenek külön kategorizálva a hangszerek (még az ütőhangszerek sem mondjuk a fúvósoktól,vagy pengetősöktöl),főleg a darbuka... 

...de miért nem előre szólt az illetékes???
Ez jó kérdés...
Sőt,leírva sincs sehol,tehát kicsit szubjektívnek tűnik az utólagos mérlegelése és döntése,de megteheti...

Utolsó levelében a regisztrátor ugyan megértő volt,részben elismerte,hogy tájékoztatása hiányos volt és nem egyértelmű,így végül elnézést kért,de ennyi.

Mindezektől függetlenül Mindenkinek KÖSZÖNJÜK a megjelenést,a részvételt és reméljük,hogy ettől függetlenül Mindenkinek egy szép és jó élményként marad meg az emlékezetében ez a darbukás rekordkísérlet! 

Talán idővel folyt.köv. majd,mivel már okosabbak lettünk... 

 

Üdv: Németh Gábor 

 

UI: Végül egy kis "érdekesség",de nem bosszantásként... 

"Rekordnak" számít az országban az,ha valaki traktorgumit ütöget kalapáccsal órákon keresztül,de nem rekord,ha 33 lelkes ember egy helyen,azonos hangszerrel,egyforma ritmust játszik,adott időn keresztül...
Ne becsüljük le a példaként felhozott "teljesítményt" sem,de elgondolkodtató...